Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde kalan üç maçı kazanarak ligde kalmak istediklerin belirten Osmaniye Gençlik’in Başantrenörü Harun Poyraz, "Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak ligde kalmak istiyoruz." dedi.

Son iki haftada, Botaş ve Hatay Büyükşehir Belediyesi maçlarını kazandıklarını bu sebeple sporcularının moralinin yüksek olduğunu hatırlatan Poyraz, "Ligde kalmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Son iki maçta aldığımız galibiyetle moral bulan sporcularımın hafta sonu Mersin ekibini de yeneceğine inanıyorum. Artık bizim için hayati önem taşıyan son üç maçımız kaldı. Mersin, Edirne ve İstanbul Üniversitesi maçlarını kazanmaktan başka çaremiz yok. Ligdeki son üç maçımızdan galibiyetle ayrılarak, ligde kalmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Sporcularıma güveniyorum." dedi.

Ligde kötü sonuçlar almalarına rağmen taraftarın kendilerini her zaman desteklediğini belirten Poyraz, "Son üç maçımızın ikisini sahamızda oynayacağımız için bu desteğe şimdi daha çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği, sporcularımızın güzel oyunu ile kalan maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak hayal değil. Yeter ki bu inancımızı sahaya yansıtalım. Kentimizdeki sporseverleri, ilk olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında tribünde görmek istiyoruz." diyerek Osmaniyelileri maça davet etti.