Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Osmaniye’yi temsil eden Osmaniyespor FK, Nevşehir ili Avanos ilçesindeki yaptığı 10 günlük kamp dönemini bitirerek şehre döndü.

Basın Sözcüsü Osman Turunç, kampın faydalı geçtiğini ifade ederek, “Takımımız Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaptığı 10 günlük kamp dönemi takımız için yararlı oldu. Kamp süresince bizlerden desteklerin hiçbir zaman esirgemeyen sayın valimize, yönetim kurulumuza ve takımımızı yakından takip eden taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yönetim Kurulunun şehre profesyonel takım kazandırmak için çaba harcadığını ifade eden Turunç, "Yönetim kurulumuz takımızı bir üst klasmana taşımak için ellerinden gelen gayreti göstermekte ve teknik direktörümüzün tavsiyeleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam etmektedir. Bu bağlamda ilimizdeki sporseverlerin birlik ve beraberlik içerisinde takımızı destek vermeleri ve takımımızın 12. gücü olmaları gerekmekte ve Osmaniyespor FK için birlik ve beraberlik zamanıdır. Taraftarlarımızın küskünlük ve dargınlıkları bir tarafa bırakarak takımızın başarısı için takımımızı sonuna kadar destek vermeleri gerekmektedir.” diye konuştu.


Osmaniye FK Teknik Direktörü Can Güven de takımın yeni olduğunu, uyum sorununu aşmak için kampın büyük fayda sağladığını anlattı. Güven, “Takımımız yeni oluşan bir takım. Nevşehir ili Avanos ilçesindeki yaptığımız 10 günlük kamp dönemi içerisinde iyi bir çalışma temposu yakalayarak iyi bir kamp dönemi geçirdik. Sporcularımız özverili bir şekilde üzerlerindeki yükün sorumluluğunu bilerek hareket ettiler. Osmaniye ilimize yakışır bir şekilde davranarak kamp yaptığımız yerdeki diğer takım sporcularına gerek disiplin, gerek davranış ve gerek çalışmaları ile diğer takım oyuncularına örnek oldular. Amacımız Osmaniyespor FK’yı layık olduğu yere getirmektir.” açıklamasında bulunu.