Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor FK, son haftalarda yaşadığı puan kaybına son vermek için kolları sıvadı ve 29 Ekim Perşembe günü konuk edeceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarına taktik ağırlıklı çalışmayla başladı.

Lige iddialı bir giriş yapan buna rağmen son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayan Osmanlıspor, bu hafta kendi sahasında Fenerbahçe’yle oynayacağı maçı alarak, tekrar yükselişe geçme peşinde. Bu doğrultuda çalışmalarına ağırlık veren mor sarılılar, tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Fenerbahçe’yle oynanacak olan maçın hazırlıklarına start verdi.

Kulübün Batıkent Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmana oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon ve core çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiğin ardından yapılan çift kale maçla son buldu. Ciddi çekişmelerin yaşandığı çift kale maçta Serdar Deliktaş ve Aminu Umar hava topunda çarpıştı. Pozisyon sonrası Serdar antrenmanı yarıda bırakırken; Kulüp Medikal Direktörü Dr. Savaş Kudaş, oyuncunun ciddi bir sakatlığının olmadığını ve sadece tedbir amaçlı saha kenarına alındığını belirtti.

1,5 saat süren antrenmana tedavisi devam eden Pierre Webo katılmazken Tonia Tisdell ise takımdan ayrı yaptığı koşuyla çalışmaları tamamladı.

Osmanlıspor, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını devam ettirecek.