Stat: Osmanlı Stadı
Hakemler: Çağatay Şahan, Arkın Akgöl, İlker Takpak
Osmanlıspor FK: Ahmet Şahin, Tonia D. Tisdell, Kerem Şeras, Erdal Kılıçaslan (Dk. 8 Yıldıray Koçal), Numan Çürüksu, Caner Arıcı, Bilal Aziz Özer, Galip Güzel (Dk. 46 Muhammet Reis), Serdar Deliktaş, Ragıp Basdağ, Bakary Soro (Dk. 60 Ahmet Kesim)
Denizlispor: Kazım Sarı, Erçağ Evirgen (Dk. 71 Emrah Bozkur), Serkan Atak (Dk. 88 Muhammed Himmet Ertürk), Rostand Kouemaha, Furkan Şeker, Mert Çakar, Emre Can Coşkun (Dk. 80 Rail Malikov), Mehmet Cansın Çiçek, Hüseyin Atalay, Gökhan Dincer, Iliyan Yordanov
Sarı kartlar: Caner Arıcı, Kerem Şeras (Osmanlıspor Futbol Kulübü), Mehmet Cansın Çiçek, Mert Çakar, Rostand Kouemaha, Serkan Atak (Denizlispor)

PTT 1. Lig 21. hafta maçında Osmanlıspor Futbol Kulübü ile Denizlispor'un mücadelesinde iki takımın çabası da gol getirmedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla zirve mücadelesi veren Osmanlıspor Futbol Kulübü kendi sahasında çok önemli iki puan kaybederken 37 puan, maç fazlası ve averajla 2. sıraya çıktı. Denizlispor ise 18 puanla 16. sırada kaldı.