ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, ligdeki ilk maçların zor olduğuna dikkati çekti.

Akçay, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladığını belirterek, "Ligin ilk maçı her zaman zordur. Bu zorluğu bugün son saniyede süsleyelebilirdik. Dikkatimizin aşırı topla buluşmuş olması arkadaki alanla ilgili dikkatimizin eksilmesine neden oldu. Oyuncuların iştahı açısından önemli bir maçtı. Bunun üzerine çalışacağız" diye konuştu. 

Akçay, takımın kondisyon sorunu bulunmadığını ifade ederek, "Üçüncü bölgede top tutamadıkları için takımın bloklarla ilgili bağlantılarında kopuklar oluştu. Bizim genel anlamda kondisyon sorunumuz yok. İlk 3 maçtan sonra bunu değerlendirebiliriz" ifadelerini  kullandı. 

 

- Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçın normal sonucunun beraberlik olduğunu söyledi.

 Oyunun büyük bölümünde Kayserispor'un kontrolü elinde bulundurduğunu kaydeden Kafkas, "Organize ataklar geliştirmeye çalıştık. Posizyon bulduk. Pas hataları yaptık ve bundan kaynaklanan sıkıntılar oldu. Rakibimizde bunları değerlendirmeye çalıştı. Daha organize olan bizdik, mağlup olsak üzülürdük. Beraberlik normal sonuçtu. Oyuncuların mücadelesinden memnunum" değerlendirmesini yaptı.