Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu yenerek önemli bir galibiyete imza atan Osmanlıspor, yenileme antrenmanına yaptı.

Haftanın açılış maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’na konuk olan Başkent ekibi, 4 - 0 aldığı galibiyetle Türkiye Kupası maçı öncesi moral kazandı.

Maçtan sonra Adana’da kalan ve bu sabah havayoluyla Ankara’ya dönen Osmanlıspor, ayağının tozuyla yenileme antrenmanı yaptı. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen ve maçta uzun süre görev alan oyuncular yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular ise günlük antrenman programını uyguladı. Maçta kısa süreli görev yapan ve hiç forma giymeyen oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından çeşitli pas organizasyonları denedi. Daha sonra kanat, hücum ve gol organizasyonlarına geçen mor-sarılı ekip, dar alanda oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. 1,5 saat süren çalışmada Advija, Umar ve Bilal yer almazken bu oyuncular takımdan ayrı koşu yaptı.

Osmanlıspor, yarın (Pazar) 19.00’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla 23 Eylül salı günü kendi sahasında Kızılcabölük’le oynayacağı Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.