Osmanlısporlu futbolcu Papa Ndiaye, yeni oluşan bir ekip olduklarını, bu şekilde devam etmeleri halinde rakiplerinin kendilerinden puan almasının çok zor olacağını söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası hafta sonunda kendi sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak Osmanlıspor, günü tek çalışma ile tamamladı. Maç ve takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Senegalli oyuncu Papa Ndiaye, kendisi için çok iyi geçen iki hafta olduğunu vurgulayarak, ''Milli takım, gitmemiz katılmamız gereken bir yer. Çok zor ama çok güzel geçen bir iki hafta oldu. Öncesinde Torku Konyaspor’u tanımıyordum. Hocamızla birlikte maçlarını seyretmeye başladık. Ciddi bir rakibe karşı oynayacağız. Biz daha önce oynadığımız gibi oynar ve üzerine biraz daha koyarsak istediğimizi alırız. Çok iyi bir ekibiz. Puan açısından konuşmak henüz çok erken. Yeni oluşan bir ekip olarak bu şekilde devam edersek bizden rakiplerimizin puan almasının çok zor olacağını düşünüyorum. Bu şekilde çalışmaya devam eder ve futbolumuzun üzerine koyarsak eğer.’’ dedi.

Öte yandan ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Başkent ekibi, Torku Konyaspor karşılaşmasına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay nezaretinde akşam yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmasına geçti. Çeşitli pas organizasyonlar ve 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu.

Akşam yapılan tek çalışmaya sakatlıkları bulunan Tonia Tisdell ve Mehmet Umut Nayir katılmadı. Senegal Milli Takımı'ndan dönen Papa Ndiaye ise takımdan ayrı koşu yaptı. Osmanlıspor, cuma günü saat 18.00’de yapacağı antrenmanla Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına devam edecek.