Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kampa girerek ve hazırlık maçlarıyla değerlendiren Osmanlıspor’un, yarın PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor’la oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini Antalya’da kampa girerek kapatan Başkent ekibi, önceki gün ilk hazırlık maçını Beşiktaş ile oynadı ve sahadan 2-2’lik skorla berabere ayrılırken yarın oynayacağı ikinci hazırlık maçı ise Ankara’da ki terör eyleminden dolayı iptal edildi. Antalya’daki ikinci hazırlık maçını yarın PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor’la oynayacak olan mor sarılı ekip, maçın iptal olmasıyla Antalya’daki son günündeki programına maç yerine antrenman ekledi.

Önceki gün Beşiktaş’la hazırlık maçı oynayan ve sahadan beraberlikle ayrılan Başkent ekibi, günü tek antrenmanla tamamladı. Akşam saatlerinde kampın yapıldığı otelin fitness salonunda kendileri için hazırlanan çeşitli istasyonlarda dönüşümlü olarak kuvvet çalışması yaptı.

Osmanlıspor, yarın sabah ve akşam olmak üzere yapacağı çift antrenmanla Antalya’daki çalışmalarını tamamlayarak akşam saatlerinde Ankara’ya dönecek ve bir günlük iznin ardından ligin 8. haftasında sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başlayacak.