Beyaz Koza Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören otistik öğrenciler, Ankaragücü antrenmanını izlediler.

İpek Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü işbirliği ile Beyaz Koza Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören otistik öğrenciler Ankaragücü kulübünü ziyaret ederek, antrenman öncesi futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldiler. Beyaz Koza Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören otistik öğrenciler, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram edip, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir süre de top oynadılar. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren özel misafirler, bir süre antrenmanı izledikten sonra, tesislerden ayrıldılar.

‘Otizim Farkındalık Ayında’ Ankaragücü’nün yanlarında olduğunu ifade eden Beyaz Koza Özel Eğitim Merkezi Kurucu Temsilcisi Nesrin Bilkan, "Daha önce Ankaragücü bizi ziyarete gelmişti. Biz de iade-i ziyarette bulunduk. Otizim ile ilgili farkındalık yaratmak için yaptığımız etkinliğe Ankaragücü destek oldu. Bu anlamda yönetim kuruluna ve oyunculara teşekkür ediyoruz." dedi.

Çocukların ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden teknik direktör Aykan Atik ise yaptığı açıklamada, "Ankaragücü olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine destek olduk. Özel eğitim gören çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturmak güzel bir duygu. Ziyarete gelen tüm öğrencilere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.