Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, "Monaco’yu hem hakem hataları hem de oyuncularımızın eksik olması nedeniyle elimizden kaçırdık" diyerek, hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamak olduğunu söyledi.
Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki rakibi İsviçre ekibi Grasshoppers eşleşmesini FB TV’ye canlı yayında telefonla bağlanarak değerlendirdi.
"Hedefimiz burada final oynamak"
Monaco’yu ellerinden kaçırdıklarını vurgulayan Balaban, "Hem hakem hataları, hem de oyuncularımızın eksik olması nedeniyle elimizden kaçırdık. Biz çok iyi bir takımız. Başkanımız ve yönetim kurulumuz olarak büyük fedakarlıklarla büyük transferler yaptık. Hedefimiz burada final oynamak. Bu ligde Fenerbahçe’nin sonuna kadar gitmesi lazım. Önce gruplara kalalım, daha sonra da grupları geçelim. Takımımız 2 hafta idman yapıp Monaco maçına çıktı. O nedenle zaman geçtikçe daha iyi sonuçlar gelecektir. Kadro olarak bizden küçük gibi görünse de bu maçlar enteresan oluyor. O nedenle en iyi şekilde hazırlanıp, taraftarlarımızın da desteğiyle ilk maçta turu geçecek skoru almak istiyoruz. Yaz başı ve ülkemizde yaşanan olaylara rağmen taraftarlarımızdan bu maçta tribünleri doldurmalarını rica ediyoruz. Ciddiye almak lazım. Sonuçta 2 maç oynayacağız. Olmadık bir maç, olmadık bir hakem kararıyla elenebiliyorsunuz. O nedenle İstanbul’da turu geçecek sonucu almalıyız” dedi.