Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği Ozan Tufan ve Volkan Şen, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayarak hayallerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda basın mensupları önünde gerçekleşen tören sonrası konuşan iki futbolcu, basın mensuplarının sorularına cevap verdi. İlk olarak düşüncelerini belirten Volkan Şen, "Çok mutluyum ve gururluyum. Bir an önce takımla uyum sağlayarak takıma katkı sağlamak istiyorum. Şampiyonluklar yaşamayı istiyorum. Çok heyecanlıyım. Hayatıma yeni bir sayfa açıyorum.” dedi. Tecrübeli futbolcu, "Bursaspordayken kariyerime Fenerbahçe’de devam etmek istediğimi söyledim. Hiçbir şekilde olumsuzluk yaşamadan isteğimi belirttim. O yüzden problemler yaşasam da bugün Fenerbahçe'deyim."diye konuştu.

Fenerbahçe'nin diğer transferi Ozan Tufan da "Zor bir dönemden geçirdim. Benim için en önemlisi Fenerbahçeydi. Elimden gelenin fazlasını yaparak en iyi Ozan Tufan’ı göstermek istiyordum. Hedeflerim vardı ve bunlardan birisi de Fenerbahçe'ydi.” diye konuştu.

Genç futbolcu kendisine yöneltilen, “Beşiktaş ile görüşmen olmuştu, Bursaspor ile problemler de yaşadın neler oldu anlatır mısın?” sorusuna ise “Konu ile ile ilgili Bursaspor Kulübü’ne hayalimin olduğumu ve Fenerbahçe’de oynamak istediğimi söyledim. Beni de anlayışla karşıladıkları için herkese teşekkür ediyorum.” cevabını verdi. Ozan Tufan, milli futbolcu Arda Turan gibi Avrupa hayali olduğunu belirterek, “Bende Arda Turan gibi Avrupa’da oynamak istiyorum. Ama şu anda Türkiye ve Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birine geldim ve mutluyum.” diyerek sözlerini tamamladı.