Spartak Moskova’da oynayan 25 yaşındaki İstanbul doğumlu Ermeni asıllı futbolcu Aras Özbiliz, Türkiye takımlarının kendisine ilgi duyması ile ilgili haberleri 'dedikodu' olarak nitelendirdi.

Ermeni basınına konuşan Özbiliz, eski formunu yakalamak için gece gündüz çalıştığını söyledi. Sporcu, "Bunun için zaman lazım." dedi.

Türk takımlarına transfer olasılığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Özbiliz, "Türk takımlarının bana ilgi duyması ile ilgili haberlere gelince bunlar hepsi dedikodu. Ben Spartak Mosova’nın oyuncusuyum ve kendi takımımın oyunlarına odaklanmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan kanat oyuncusu için en son Bursaspor resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirtilirken, 30 Ağustos’ta Rus spor kanalı NTV-Plyus’ta konuşan spor yorumcusu Nobel Arustamyan, Özbiliz’in Türkiye’de spor kariyerini devam ettirmek istemediğini iddia etmişti.

Televizyon programında konuşan Arustamyan, "Spartak Moskova Özbiliz’i satmayı istiyordu. Fakat Özbiliz Türkiye’ye gitmeyi reddetti. Türkiye’den ona teklif gelmişti." ifadelirini kullanmıştı.