Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kazandıkları maçtan sonra iyi oynadıklarını söyleyerek, "Bu çizgimizi biraz da deplasmana yaymamız gerekiyor. Çünkü dışarıdan henüz puan getiremedik." dedi.

Osmanlıspor’u kendi evinde tek farklı üstünlükle yenen Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mehmet Özdilek, uzun yıllar sonra Ankara derbisi oynamanın kendileri için heyecan verici olduğunu söyledi. Özdilek, "Bunu kitlelere aşılamak çok önemli. Bugün gönül isterdi ki, bu derbinin full statta oynanması. Ama zaman içerisinde Ankara bu tür müsabakalarla seyir zevkini daha yukarı çıkaracaktır. Oyuna gelince her iki takımı da yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Rakibin oyuncu kalitesinin iyi olduğunu bilerek maça hazırlandıklarını söyleyen Özdilek, "Rakibe çok pozisyon vermedik. Girdiğimiz pozisyonlar var. Bu tür maçlarda duran topları değerlendirebilmek önemli. Bugün bunun meyvesini aldık. Mutluyum. Galibiyeti getiren golün duran toptan olması sevindirici. İçeride iyi oynuyoruz. Bu çizgimizi biraz da deplasmana yaymamız gerekiyor. Çünkü dışarıdan henüz puan getiremedik. Bu akşam itibariyle belki buna sevineceğiz ama çok fazla sevinme hakkımız yok. Başkanımız bugün yoktu. Rahatsızlığından dolayı gelemedi. Bu galibiyeti ona hediye edebiliriz diye düşünüyorum." dedi.