Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu futbolcu Necip Uysal, Vodafone Arena’da oynadıkları son 3 iç saha maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ve siyah-beyazlı taraftarların takıma itici bir güç olduğunu söyledi.
2015-2016 Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden siyah-beyazlı takımda tecrübeli futbolculardan Necip Uysal İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu.
Necip, şampiyonlukla bitirdikleri sezon hakkında yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezon başından beri çok çalıştık. Takım arkadaşlarımızla birlikte hep şampiyonluğu istedik ve mutlu sona ulaştık çok şükür. Takımımızda çok iyi bir ekip ruhu arkadaşlık var. Yaş ortalamamız da aynı. Çok iyi sahaya yansıttık bu birlik ve beraberliği ve sonunda da kupayı aldık" ifadelerini kullandı.
Vodafone Arena’nın açılması ve Beşiktaş’ın ligin son haftasındaki son 3 maçını yeni stadında oynamasının takım üzerindeki etkisini sorduğumuz Necip Uysal, şöyle konuştu; "Tabi ki bizim için çok önemliydi o 3 maç. Taraftarımızında etkisini görüyorsunuz. Rakip takım üzerindeki baskıyı. Bizim için itici bir güç oldular" dedi. Kendi performansının da bu sezon iyi olduğunu söyleyen deneyimli orta saha, "Zaten 42 tane maç yapmışım. Bunun yarısında ilk 11 oynadım. Diğerlerinin hepsinde oyuna girdim. O oyuna girdiğim dakikalarda da iyi katkı sağladığımı düşünüyorum. Takım olarak da hedeflediğimiz şampiyonluk geldi" diye konuştu.