Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Faaliyet programında yer alan İç Anadolu Atletizm Bölge Şampiyonası'na Çankırı'dan katılan sporcular 11 madalya ile dönüş yaptı.

Şampiyonaya İç Anadolu Bölgesi'nden 39 spor kulübü 123 sporcu ile katıldı. Çankırı'yı temsilen Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Spor Kulübü ve Vadi Spor Kulübü katılım sağladı. Şampiyonayı Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Spor Kulübü 5 altın, 3 gümüş, Vadi Spor Kulübü 3 altın madalya ile tamamladı.

Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Spor Kulübü sporcularından yıldızlar kategorisinde Hasan Umut Yıldırım gülle atmada birincilik ve 100 metre koşuda ikincilik, gençler kategorisinde Ömer Faruk Demir uzun atlamada birincilik, 100 metre koşuda ikincilik ve Semanur Karatosun gülle atma ile 200 metre koşuda birincilik, büyükler kategorisinde İsmail Koç gülle atmada birincilik ve 100 metre koşusunda ikincilik elde etti.

Vadi Spor Kulübü sporcularından küçükler kategorisinde Berat Kırık gülle atma birincisi olurken, yıldızlar kategorisinde Elifnur Sonkaya uzun atlama ve 100 metre koşusunda birincilik elde etti.

17-19 Nisan 2015 tarihinde Adana’da yapılacak olan Türkiye Atletizm Şampiyonası’na. Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Spor Kulübünden İsmail Koç, Ömer Faruk Demir ve Semanur Karatosun dereceleriyle ülke genelinde ilk dört içerisinde yer alarak finallere gitmeye hak kazandı.