Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, "Oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Zaten kendi evimizde inanılmaz baskılı oynuyoruz. Bunu da devam ettirmemiz gerekiyor. Benfica maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, evinde Kardemir Karabükspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, "Maça iyi ve baskılı başladık. Rakip de karşılaşmaya 5 defansla çıktı. İlk yarıda iki gol bulmamız bizi rahatlattı ama ikinci yarıya o rahatlıkla başlamamız kötü oldu. Kardemir Karabükspor da daha ofansif oynadı. İkinci yarıda erken bir gol yedik. Oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Zaten kendi evimizde inanılmaz baskılı oynuyoruz. Bunu da devam ettirmemiz gerekiyor. Benfica maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu" dedi.
"Benfica maçı çok farklı olacak"
Beşiktaş’ın 23 yaşındaki genç yıldızı, Şenol Güneş’in Benfica maçını düşünerek rotasyona gittiğini söyleyerek, "Pazartesi günü Portekiz’e 5 saatlik yolculuğumuz var. Hocamız da bunu düşünerek rotasyona girdi. Sahamızda oynamamız da bir avantajdı. Benfica maçı çok farklı olacak. Onlar da sahalarında çok güçlü. Bu rotasyona bütün oyuncuların ayak uydurması gerekiyor. Geniş bir kadro olması, takımın gücünü gösterir. Geçen sezon biraz daha kısıtlı bir kadromuz vardı" şeklinde konuştu.