Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, “Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Her şey bizim elimizde. Maçları kazanırsak turu atlayacağız, inşallah da öyle olur” dedi.
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta maçında evinde Napoli ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, "Çok güçlü bir rakiple oynadık. Napoli, Juventus’a karşı cumartesi çok iyi bir maç çıkarmıştı, çok güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. İki maç oynanmadan, 4 puana razı mısınız deseler, evde galibiyet, deplasmanda beraberlik derdik ama biz deplasmanda galip geldik. 1-0 öne geçmemize rağmen, normalde golden sonra ilk 5-10 dakika çok önemlidir, biz o skoru tutamadığımız için beraberlik golü geldi. Belki tutabilsek ikinci gol de gelecekti. Napoli iyi kapanan, iyi baskı yapan bir takım ama geri düştüklerinde ne kadar alan verdiklerini biliyoruz. Ondan faydalanamadık. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Her şey bizim elimizde. Maçları kazanırsak turu atlayacağız, inşallah da öyle olur” diye konuştu.
Kendi durumu hakkında da açıklamalarda bulunan genç yıldız, “5 haftadır oynayamadım, son 1, 1.5 haftadır idmanlara çıkıyorum. Ağrım da azalıyor, her gün daha iyi olmaya başlayacağım” şeklinde konuştu.