Paykasa Nedir?

Hızla ilerleyen internet teknolojisinde kendinden en çok söz ettiren alanlardan biri de alışveriş siteleridir. Daha alternatif ürün seçeneklerinin bulunabildiği bu alanda, her kategoriden ürün bulmak ve sipariş vermek oldukça kolaydır.

Ancak bu sektörün de kendine göre bazı zararlı yönleri vardır. Mesela alışveriş yaparken ödeme bölümüne gelindiğinde risk alınabiliyor. Ancak bunu engelleyen yapısı ile son zamanların en çok dikkat çeken ödeme yöntemi paykasa ile olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz. 16 haneli PİN kodu ve CVV numarasından oluşan ön ödemeli kart, İngiltere merkezli bir şirketin, alışveriş sitelerinde daha güvenli ödeme yapmalarını sağlamak için kurdukları bir elektronik ödeme kartıdır. Paykasa kart ile yapılan alışverişlerde, kişisel bilgiler istenmediği için herhangi bir şekilde olası siber saldırılar karşısında kişisel bilgilerin ele geçirilmesi durumu söz konusu olmaz.

Paykasa ile kendinizi güvende hissedin

Paykasa, güvenlikli ödeme yöntemlerinden çok tercih edilen ödeme yöntemidir. Sanal sektöre getirdiği ayrıcalıklar sayesinde her geçen gün daha fazla kullanıcı kitlesine ulaşan kart, dünyanın birçok yerinde geçerlidir. Yaklaşık 20 bin sitede geçerli olan kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, güvenli sonuçlara ulaşabilir, herhangi bir kişisel bilginizi vermeden sadece paykasa PİN kodunu ilgili bölüme girmeniz yeterli olacaktır.

Paykasa güven verir

Sanal alışveriş sitelerinde, online oyun sitelerinde ve ödeme yapılması gereken diğer tüm alanlarda aktif olarak kullanılabilen paykasa kart, kullanıcısının güvenliğini koruma altına alır ve alışverişin en iyi şekilde sonuçlanmasını sağlar. Alışveriş sitelerinin yanında bir de hak ettiğiniz paraları da güven içinde hesabınıza almanızı sağlayan paykasa ile dilediğiniz zaman nakit para ihtiyacınızı kolaylıkla temin edebilirsiniz. Tüm bu hizmetleri en kaliteli şekilde müşterilerine sunan EPAY A.Ş iştiraki olan http://www.paykasa.org ile tanışarak kartın güvenliğini ve ayrıcalığını daha yakından deneyebilirsiniz.