AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, açılışta, Türkiye'nin son on yılda eğitim, sağlık ve ulaşım alanında çok ciddi mesafeler katettiğini söyledi.

Pazarcık'ta da eğitim alanındaki yatırımların devam edeceğini belirten Güvenç, şunları kaydetti:

"Pazarcık gençliğine böyle bir hizmet sunduğumuz için çok mutluyuz. Artık öğrencilerimiz ve genç sporcularımız yazın sıcak havalarından, kışın soğuktan etkilenmeden her türlü sporu burada yapacaklardır. Biz gençliğimizin daima yanındayız. Öncelikli hedefimiz, yeni nesli çağın gerektirdiği şekilde yetiştirmek ve çağın getirdiği her türlü imkanlardan yararlandırmak" dedi.

Gençlik ve Spor il Müdürü Ali İhsan Kabakçı ise spor salonunun gençliğinin sıhhatli yaşam kaynağı olacağını belirterek gençlerin artık daha rahat ortamlarda spor yapacaklarını ve önümüzdeki yıllarda sportif alanda yetenekli sporcuların çıkacağına inandığını işaret etti.

Kaymakam Mehmet Boztepe de uzun yıllar eksikliği hissedilen spor salonunun siyasilerin ve bürokratların gayretleriyle açıldığını kaydetti.

İlçedeki gençler adına açılıştan duyduğu mutluluğu dile getiren Boztepe, "Gençliğimiz burada çalışmalar yaparak sağlıklı beyinler yetişecektir. Okullarımızda sporcu sayısı artacaktır. Sporun evrensel olduğunu burada daha iyi anlayacaklardır" dedi.

Milletvekili Güvenç, Pazarcık Orta Okullar arası Voleybol turnuvasında birinci olan öğrencilere kupa verdi.

Açılışa, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nabi Aslan, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Emniyet Müdürü Murat Gözübenli, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ve daire müdürleri katıldı.