Medipol Başakşehir’in Beşiktaş’tan yeni transferi Mustafa Pektemek, 1-0 kazandıkları Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Güçlü bir rakibe karşı oynadık ve kazandık. İnşallah devamını getirebiliriz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Medipol Başakşehir, evinde Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yeni transfer Mustafa Pektemek, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Kısa sürede oldu her şey. Dün takıldım takıma ve ertesi günde maça çıktım. İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Ben de kendi adıma istiyordum. Güçlü bir rakibe karşı oynadık ve kazandık, inşallah devamını getiririz. Ben de hazır olarak bekliyordum oyuna girmek için, elimden geldiğini yapmaya çalıştım” diye konuştu.
Ünder: "3 puanı aldık, çok mutluyuz"
Maç sonrası Medipol Başakşehir’in 19 yaşındaki genç oyuncusu Cengiz Ünder ise, “İyi bir maç. Buraya çıkmak iyi bir tecrübe. İlk lig maçıma çıktım Fenerbahçe’ye karşı. Bugün çok iyi mücadele ettik ve 3 puanı da aldık, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Genç yeteneğin hedefi Avrupa
Hedefinin Avrupa olduğunu söyleyen genç yetenek, “Buraya gelmek beni çok mutlu etti. Gençlere çok değer veren bir kulüp. Bugün ilk 11’de oynamayı yarı yarıya bekliyordum. Hocam şans verdi ve beni çok mutlu etti. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Her şey daha iyi olacak benim için. Hocam benimle sürekli konuşuyor. ‘Rahat ol elinden geleni yap’ diyor” açıklamasında bulundu.