Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Batman Petrolspor’da takım kaptanları belirlendi.

Bolu’da 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor'da yeni sezon hazırlıkları yoğun bir tempoyla devam ediyor. 2015-2016 futbol sezonunda yeni bir uygulama getiren Batman Petrolspor yönetimi, takıma eşkaptanlık sistemi getirdi. Eşkaptanlık görevine Muhammed Kalkan ile kaleci Süleyman Kasap’ı görevlendirdi.

Yönetimin verdiği görevi en iyi şekilde yapacaklarını belirten eşkaptanlar Muhammed Kalkan ve Süleyman Kasap, "Takımdaki arkadaşlık ortamı mükemmel. Teknik heyet ile birlikte uyumlu çalışmamız lig maçlarına olumlu yansıyacak. Başarılı bir sezon geçirmek için takımdaki tüm arkadaşlarla birlikte özverili çalışıyoruz." dediler.

Petrolspor Genel Kaptanı Reşit Kaygu, kaptanlık görevlendirmeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Muhammed Kalkan ve kaleci Süleyman bu takımın en eskileri. Bu sezon başkan Aydın Gülmez’in talimatları doğrultusunda takıma yeni bir sistem getirerek, eşkaptanlık sistemini getirdik. İki kaptanımızın da başarılı olacaklarına inanıyorum." İfadelerini kullandı.