Türkiye Basketbol Ligi’nde 28 yıl aradan sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiğini duyurdu.

Kafile, işadamı Erdal Acar’ın özel uçağı ile Ankara’ya gitti. Takımın sosyal medya hesabında ziyaretle ilgili fotoğraflar yayınlandı. Kafilenin Ankara’da önce AK Parti Genel Merkezi’ne, ardından da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na gittiği belirtildi.

Pınar Karşıyaka’yı destekleyen işadamı Erdal Acar’ın özel uçağı ile Ankara'ya giden heyette, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, Takım Koçu Ufuk Sarıca, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrun Sulayıcı, eski İl Başkan Yardımcısı İşadamı Ahmet Kurtuluş ve takım oyuncusu Mertcan Solkol yer aldı.

Pınar Karşıyaka heyeti Ankara’da ilk olarak AK Parti Genel Merkezi’ne gitti. Kafile burada Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile buluştu. Pınar Karşıyaka kafilesi daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçerek Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Bu heyete Nükhet Hotar da eşlik etti. 30 dakika süren görüşmeye, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.