TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı’nda, Özba Yapı İnşaat, Çiftçioğlu İnşaat, Cenaze Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü yarı finale yükseldi.
Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen ve Boğaz Otel sahilinde gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı eleme maçları sona erdi. Eğlenceli görüntülere sahne olan karşılaşmaları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, Manavgatlı spor severler izledi. Maç aralarında yapılan penaltı yarışlarında derece alan bay ve bayan yarışmacılar ise plaket almaya hak kazandı.
12 takımdan 144 sporcunun mücadele ettiği ön eleme karşılaşmalarının ardından Özba Yapı İnşaat, Çiftçioğlu İnşaat, Cenaze Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü yarı finale yükselmeye hak kazandı.
Profesyonel Spiker Oktay Sarı’nın heyecanlı sunumuyla renklenen ön eleme maçlarında toplam 169 gol atılırken, İbrahim Güzel 13 golle ön eleme maçlarının gol kralı oldu.
Cumartesi yapılacak yarı final maçları saat 20.00’de başlayacak. Final maçı ise pazar günü saat 21.30’da oynanacak. Şampiyon olan takım süper finallerde Manavgat’ı temsil etmeye hak kazanacak.