Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Podolski, bu akşam kötü bir oyun sergilediklerini ancak Şampiyonlar Ligi’nde üç puanı alacaklarına inandığını söyledi.

Galatasaray, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 4. haftasında kendi evinde Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı futbolcu Podolski açıklamalarda bulundu. Puan kaybettiklerini belirten Alman futbolcu, "Daha öncede bir maç kaybetmiştik. Dolayısıyla kendi sahamızda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Kendi sahamızdaki bu maçları kazanmamız lazım. Bunun yanında şampiyon takıma karşı rakipler daha hırslı oynuyor. Biz bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Bir de bireysel olarak oyuncuları değerlendirmemek gerekiyor. Takım olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Oyuna bakınca ilk başlarda iyi bir performans sağlayamadık. İkinci yarı güzel bir oyun ortaya koyduk. Ama almamız gereken üç puanı alamadık. Neyi yanlış yaptığımızı sorgulayıp bunu çözmeliyiz." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid ile oynayacakları maç için ise Podolski, "Şampiyonlar Ligi bambaşka bir kulvar. Bu maç ile o maçı karşılaştıramayız. Umuyorum ki Şampiyonlar Ligi’nde üç puanı alacağız. Zor bir maç olacak." dedi.

Dün sosyal medya hesabından Türk bayrağı önünde asker selamı vererek paylaştığı mesajı daha sonra Almanya’dan gelen tepkiler üzerine değiştirmesine de açıklık getiren Podolski, "Ben hayatını kaybeden bir askerin hikayesini duydum. Bu hikaye beni çok etkiledi ve derinden üzdü. Ben bununla ilgili üzüntümü paylaşmak istemiştim. Ama bana yanlış bir mesaj geldi ben de yanlış bir mesajı paylaştım. Sonra bunu düzelttim. Dünyada ölen her askerin hayatı benim için değerlidir." ifadelerini kullandı.