Polatlı Kent Konseyi, Belediye ve Kaymakamlık işbirliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilk ve ortaokullar arası bisiklet yarışması düzenledi.

Atatürk Caddesi Sanayi kavşağı Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleştirilen ilk ve ortaokullar arası bisiklet yarışmasında derece alanların ödülleri yarışma sonrasında Cumhuriyet Meydanı'nda törenle verildi. Kent konseylerinin kuruluş gayesinin toplumda birlik ve beraberlik duygusunu artırmak olduğunu, bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bisiklet yarışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, "Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın desteğiyle Kent Konseyi bisiklet yarışmasının 6’ıncısını gerçekleştirdik. Büyük Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yavrularımızın mücadele azmine şahitlik yaptık, geleceğimizin teminatı gençlerimizi izledik. Yarışmaya katılan ve derece alan öğrencilerimizi tebrik ederken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Polatlı Kaymakamlığı, Belediyesi ve Kent Konseyi'nin birlikte düzenlediği yarışmada 1. olan öğrenciye bisiklet, 2 ve 3’üncü olan öğrenciye spor çantası ve eşofman takımı hediye edildi.