Erzincan 1. Amatör Lig karşılaşması sonrasında bir sivil polis ilginç bir olaya imza attı. Maç sonrası iki rakip futbol takımı soyunma odasına giderken bir sivil polis soyunma odasında futbolculara gaz sıktı. 6 futbolcu fenalık geçirdi. İddiaya göre sivil polisin, rakip takıma laf atan bazı futbolcuların kavga etme ihtimali üzerine gaz sıktığı belirtildi. Duruma anlam veremeyen kulüp yöneticileri, "Teröristlere sıkmadığınız gazı burada futbolculara sıkıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.

Erzincan 1. Amatör Lig karşılaşmasında Kemah’ta karşı karşıya gelen Kemah Spor ve Çayırlı Spor karşılaşması, Kemah Sporun 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrası birbirlerini tebrik eden sporcular soyunma odasına giderken iddiaya göre bir sivil polis, Çayırlı Spor futbolcularının bulunduğu soyunma odası girişinde, rakip takıma laf atan bazı futbolcuların kavga etme ihtimaline binaen gaz sıktı.

Biber gazı sıkılması sonrasında 6 sporcu fenalaştı. Biber gazından etkilenen futbolculara sahada bulunan 112 ekipleri müdahale etti. Polisin hareketi ile şok olan taraftarlar ve yöneticiler, "Teröristlere sıkmadığınız gazı burada futbolculara sıkıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.

Çayırlı sporlu futbolcuların, tedavilerinin ardından Kemah İlçe Emniyet Amirliği'ne şikayette bulundukları öğrenildi.