Futbolda yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala PTT 1. Lig'de de 2015-2016 sezonu fikstürü bugün çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen 2015-2016 sezonu PTT 1. Lig fikstür çekimi sonrasında 34 haftalık karşılaşmaların programı da belli oldu.

Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu ve Mustafa Çağlar, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile PTT 1. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Fikstür çekimi öncesi konuşma yapan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, "Az bir zaman önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimi yapıldı. Bu seçimde değerli başkanım Yıldırım Demirören'i desteklediğiniz ve istikrarı sağladığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezonu güzel bir şekilde tamamladık. İddialı bir sezon oldu. Yeni sezonun da bu şekilde devam etmesini diliyorum. Dün Kadir Gecesi'ni ihya ettik. Şimdi önümüzde güzel bir bayram var. Hem Türk futboluna, hem de ülkemize hayırlı bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

PTT 1. Lig'de birinci devre 14-15-16 Ağustos 2015'te başlayacak ve 25-26-27 Aralık'ta tamamlanacak. İkinci devre ise 15-16-17-18 Ocak'ta başlayıp 13-14-15 Mayıs 2016'da sona erecek.

PTT 1. Lig'de ilk hafta maçlarının programı şöyle:

Adana Demirspor - Karşıyaka
Kayseri Erciyesspor - Boluspor
Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon
Altınordu - Samsunspor
Balıkesirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Denizlispor - Alanyaspor
Giresunspor - Kardemir Karabükspor
Göztepe - Elazığspor
Şanlıurfaspor - Adanaspor