PTT 1. Lig play off finalinde 5 Haziran Cuma akşamı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Samsunspor - Antalyaspor müsabakası için bugün bir organizasyon toplantısı düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İkinci Başkanvekili Arif Koşar başkanlığında yapılan toplantıya İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Samsunspor ve Antalyaspor yöneticileri ile TFF yetkilileri katıldı.

Toplantıda alınan kararlar şöyle:

Samsunspor'a stadyumda Kuzey ve Batı tribünleri olarak isimlendirilen tribünlerin, Antalyaspor A.Ş'ye ise Doğu ve Güney tribünleri tahsis edilecek.

Play-Off Finali'nin bilet fiyatları birinci kategori 20 TL, ikinci kategori 10 TL olarak belirlendi. Biletler, Passolig elektronik bilet sistemi üzerinden (passo.com.tr) 3 Haziran 2015 günü saat 11.00'de satışa çıkacak. Samsun 19 Mayıs Stadı, Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yer alan gişelerden de satış yapılacak.

Engelli, Gazi ve refakatçi biletleri, 05 Haziran 2015 Cuma günü saat 10:00'dan itibaren stadyum gişelerinden dağıtılacak.