Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, bu hafta yapacakları Kardemir Karabükspor mücadelesinin en zor maçlarının olduğunu söyledi.

Bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Motta, ligde bu hafta karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini söyledi.

Ankara Osmanlı Stadı'nda 27 Nisan Pazartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçının rakiplerinin konumu açısından da çok zor geçeceğini belirten Ramon Motta, "Bizim ve onlar için zor maç olacak. Biz yukarıda onlar ise aşağıda. Biz şampiyonluğa, onlar ise alt lige düşmemek için oynuyor. Yani iki takımın da ‘canı boğazında’ diyebiliriz. Son haftalara güzel bir şekilde girmek istiyorduk. Şu an öyle ve bundan dolayı çok mutluyum. Bu işi sonuna kadar götürüp bu mücadeleden galip çıkan taraf olmak istiyoruz." diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu Motta ligin son bölümlerine maç maç baktıklarını söyledi. Motta, "Artık lige maç maç bakıyoruz. En önemli maç önümüzdeki maç gözüküyor. Galatasaray ile oynayacağımız maç da çok zor. Zaten Galatasaray direkt rakibimiz. Hepsine saygımız var. Bu sezon, geçen sezondan daha iyi. Rakamlara baktığınızda daha iyi olduğumu görüyoruz. Kişisel olarak da performansımdan memnunum. Bu sene kendimi daha olgun hissediyorum. Elimden geldiğince saha içinde daha kontrollü olmaya çalışıyorum. Geçen sene yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum. Geçen sene fazla kart görmüştüm. Bu sene daha az." diye konuştu.

Öte yandan genç futbolcu son olarak sol kantta yaşanan rekabete dikkat çekerek, "Üst düzey oyuncular için olması gereken bir rekabet ve mücadele. Burada da bunun içerisindeyim. Bu durumdan Beşiktaş karlı çıkacaktır." dedi.