Beşiktaş'ın yeni transferi Luiz Rhodolfo, oynadıkça taraftarlara daha büyük mutluluklar yaşatmak istediğini söyledi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Luiz Rhodolfo'ya Vodafone Arena Stadını'nın inşaatını gezdirdi. Daha sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Başkan Orman, "Futbolcularımızın yeni stadını görmelerini istiyorum. Burası inanılmaz bir futbol arenası. Rhodolfo, çok kaliteli bir insan. Yapmış olduğumuz araştırmalar sadece futbolu ile alakalı değil, karakterleriyle de alakalı. Çok yüksek ahlaklı oyuncuları kulübümüzde barındırmaya gayret ediyoruz. İnşallah Beşiktaş'a çok katkıda bulunacaktır." şeklinde konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Orman, "Bundan sonra bir santrfor transferimiz var. Tolgay'ın sakatlanması şanssızlık oldu. Veli'nin omzunun durumu belli olacak. Belki o bölgeye bir takviye yapma ihtiyacımız olabilir." dedi.

'Bir an önce stadımıza gelip şampiyonluk turumuzu burada atmak istiyoruz.' diyen Fikret Orman, "Yaptığımız yatırımların, stadyumun tek bir amacı var; şampiyon olmak ve başarılar elde etmek. Şampiyonluk kupalarını Vodafone Arena'da kaldırmak istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte burada nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum ve bir an önce bitmesi için de gayret ediyoruz." diye konuştu.

RHODOLFO: OYNADIKÇA TARAFTARLARIMIZA DAHA BÜYÜK MUTLULUKLAR YAŞATMAK İSTİYORUM

Brezilyalı futbolcu Luiz Rhodolfo ise Vodafone Arena'yı çok beğendiğini belirterek, "Çok beğendim. Müthiş bir stat oluyor. Bu tarz statlarda oynamak heyecan verici. Ben de bir an önce burada oynamak için sabırsızlanıyorum. Dünya Kupası, Brezilya'da düzenlendi ve yeni statlar inşa edildi. Bu tarz statlarda oynadım. Rakip takımlar için gerçekten oynaması çok zor. Çünkü ev sahibi takımın taraftarları çok etkili oluyor. Rakip takımın puan alması gerçekten çok zor. Burada da böyle olacaktır." dedi.

Rhodolfo, "Oynadıkça taraftarlarımıza daha büyük mutluluklar yaşatmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.