Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'yi yeni sezon öncesinde masaya yatırdı. Fenerbahçe'nin Portekizli yeni teknik direktörü Vitor Pereira'yı da değerlendiren Rıdvan Dilmen, yeni sezon öncesinde Fenerbahçe ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe ve Teknik Direktör Vitor Pereira hakkındaki tahminleri...

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın riskli bir seçim olduğunun altını çizen Dilmen, genç teknik direktörün gümbür gümbür de gidebileceğini, 10 hafta da bekleyebileceğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin heyecanı yüksek bir takım olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, ancak antrenörün işinin hiç de kolay olmadığını belirtti. Vitor Pereira'nın ya taraftarları sokağa dökeceğini ya da 10. haftada gideceği tahmininde bulundu.

Nani ve Robin van Persie'nin çok iyi futbolcular olduğunu belirten başarılı yorumcu, ancak bu oyuncularının çevrelerinin de iyi olması gerektiğini ve "3'er puan yazarak devam ederse de şaşırmam ama kötü başlarsa da şaşırmam" ifadelerini kullandı.