Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Manchestyer United hazırlık maçının iyi bir sınav olacağını söyledi.
Galatasaray’da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ve Selçuk İnan, yarın oynayacakları Manchestyer United hazırlık maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Riekerink, "Manchester United çok önemli bir rakip, iki büyük takımın iyi bir maçı olacak. Beşiktaş maçına kadar her anlamda iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Manchester United maçı iyi bir sınav olacak. Daha sonra Atletico Madrid maçı var. Bu büyük maçlar takımı sezona iyi hazırlayacak" dedi.
"İngiltere’de şimdi Ibrahimovic formalı çocuklar göreceksiniz"
Zlatan Ibrahimovic’in Manchester United’a transferini de değerlendiren Riekerink, "Zlatan kariyerinin üst noktasında. Bu tip oyuncuların bir takıma gelmesi hep artıdır. İngiltere’de şimdi Ibrahimovic formalı çocuklar göreceksiniz. Zlatan’ın Manchester’a gelmesi olumlu katkı yapar" şeklinde konuştu.
"Transferde iyi gittiğimizi düşünüyorum"
Yeni transferlerin haftaya takıma katılacağını aktaran Riekerink, "Başkan ve yönetimle iyi bir çalışma götürüyoruz. İsteklerim belli. Bir an önce bunlar gerçekleşmeli, bundan kastım gelecek hafta. Manchester United’da Zlatan takıma geç katıldı, Pogba daha sonra katılacak. Şu an transfer için iyi gittiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Selçuk: "Böylesine büyük takımlarla hazırlık maçı yapmak önemli"
Selçuk İnan ise, Manchester United maçına ilişkin şu açıklamada bulundu:
"Böylesine büyük takımlarla hazırlık maçı yapmak çok önemli. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için maçlara çıkıyoruz. Böylesine büyük bir takımı yenersek taraftarları nasıl mutlu edeceğimiz biliyorum. Takıma geç katıldım ama takımın durumu çok iyi. Bu kadar iyi olacaklarını düşünmemiştim. Takım geçen seneden çok iyi. Herkes çok iyi çalışıyor, çok iyi bir havamız var. Bunu sezon boyunca devam ettireceğiz. Parçalı formayı beğendim ama diğer formalar da güzel."
"Kötü olacağına inanmıyorum"
Wesley Sneijder ve kendisinin aldığı para cezalarıyla ilgili olarak ise başarılı oyuncu, "Bu cezayı tam olarak anlayamadık. İnşallah bunun sonucunda kötü bir şeyler yoktur. Ki ben kötü olacağına inanmıyorum. Bize bir bilgi verilmedi. Mutlaka gerekli bir açıklamaları vardır" dedi.