Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a karşı bütün önlemleri almalarına rağmen dikkat etmeleri gereken pozisyonlarda goller yediklerini ve maçı kaybettiklerini söyledi.

Takımının Ankara'da Beşiktaş'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan teknik direktör Rıza Çalımbay, ''Beşiktaş'ta biz de galibiyet için oynadık. Beşiktaş takımına ne yapmak gerekiyorsa ilk yarı yaptık. Bütün önlemlerimizi aldık. Ama maalesef dikkat etmemiz gereken şeylerden goller yedik. Beşiktaş takımı çok tehlikeli bir takım, çok iyi oyunculara sahipler ve her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahipler. Ama biz 1-0 mağlup olmamıza rağmen ikinci yarı taktik ve oyuncu değişikliğiyle golü de bulduk. Fakat beklemediğimiz anda tam oyunu oturttuğumuz anda gol yedik. Yapacak bir şey yok, Beşiktaş'a böyle boşluklar verirsen, golleri yersin. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Son 5 maçımızın dördünü deplasmanda oynadık. Artık kendi sahamıza dönüyoruz. Bu maçlardan ders almamız gerekiyor. Artık kalan maçlara konsantre olmalıyız." dedi.

Transfer yasağı nedeniyle devre arasında oyuncu takviyesi yapamadıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "Kafamda 3-4 oyuncu vardı, belki onları alabilseydik her şey daha farklı olacaktı. Yapacak bir şey yok. Bu kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Ben arkadaşlarıma inanıyorum, güveniyorum. İnşallah bu sene ligi iyi bir yerde bitireceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.