Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyun genelinde üstün oynamalarına rağmen şansız bir şekilde mağlup olduklarını söyledi.

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda ağırladığı Gençlerbirliği’ne 1 - 0 yenilen Kasımpaşaspor, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Rıza Çalımbay, çok şansız bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Dünya çapında bir kalecimiz var, şansız bir gol yedik. Topu yakaların top bende gibi algıladı, ama maalesef gol oldu. Futbol, hatalar oyunu. O pozisyon da bunlardan bir tanesi oldu. Bana göre en büyük hatalarımız; kaçırdığımız goller. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar var. Onları atmamız gerekiyordu. Oyunun geneline baktığımızda çok üstün oynadık. Pozisyon hiç vermedik, belki bir şutları olabilir. Tabi girdiğiniz pozisyonları kaçırır, böyle de şansız bir gol yerseniz, mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Geçen hafta da aynı sıkıntıları yaşamıştık. Bunları özellikle deplasmanda değerlendirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Hatalarımızı gireceğiz. Lig çok uzun bir maraton. İki maç kazanmayla, iki maç kaybetmeyle hiçbir şey bitmiyor. Bana göre esas maçlar ayın birinden sonra başlayacak. Çünkü transfer sezonu kapanıyor. Herkes kendi işine bakacak. Biz de yeni bir takımız. Eksik arkadaşlarımız var. Onların yokluğunu hissettik. Hep beraber çalışıp daha iyi bir konuma geleceğiz." ifadelerini kullandı.