Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Medipol Başakşehir karşısında dört dörtlük mücadele ettiklerini söyledi.

Süper Lig’de Medipol Başakşehir’i 1 – 0 mağlup eden Kasımpaşa’da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, golü yeni doğan torununa armağan etti.

Rıza Çalımbay, “İlk yarı gerçekten hem mücadele olarak hem de atak olarak daha iyi oynadık. İkinci yarı Başakşehir bize baskı kurmaya başladı. Biz eğer ileride top tutabilseydik, yardımlaşmayı daha iyi yapabilseydik maçı daha rahat kazanabilirdik.” şeklinde konuştu.

Mücadele yönünden dört dörtlük oynadıklarını dile getiren Çalımbay, “Defanstaki arkadaşlarımız hatasız oynadılar. Başakşehir baskı kursa da net pozisyonlar vermedik.” dedi.

Takımı adına eleştiriler de yapan Rıza Çalımbay, “Bizim bu oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Son paslara dikkat etmemiz gerekiyor. Yeni bir takımız. Her bölgede yeni arkadaşlarımız var. Belli bir zaman gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız Gençlerbirliği maçı var. Bizim için çok önemli bir maç. İyi bir şekilde bitirebilirsek, milli takım arasında bütün hatalarımızı inşallah düzelteceğiz. Çünkü hep böyle oynarsak maç kazanmamız zorlaşır.” diyerek sözlerini tamamladı.