Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2 - 2 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçınının mükemmel bir lig mücadelesi olduğunu söyledi.

Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir'de oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Her şeyden önce çok güzel bir maç oldu. Çekişmeli zevkli bir maç oldu. Biz 1 - 0 öne geçdiğimizde büyük bir avantajdı; ama bunu kullanamadık. Orta sahada organize olamadık. İlerideki arkadaşlarımız biraz daha dikkatli olsaydı, biraz daha top tutabilselerdi ilk yarıda belki maçı bitirecek gol bulabilirdik." diye konuştu.

İstanbul Başakşehir'in iyi bir takım olduğunu dile getiren Çalımbay, "İlk yarı içeri girdiğimizde hatalarımızı söyledik. Maalesef konuştuğumuz şeylerden gol yedik; ama oyundan kopmadık. Yaptığımız değişikler işe yaradı. İyi şeyler yaptılar ve golü bulduk. Son dakikaka ölü bir toptan gol yedik; ama baktığınız zaman mükemmel bir lig mücadelesi oldu. Eksiklerimizin olması da dezavantajımız oldu. Lig uzun bir maraton, deplasmanda alınan 1 puan iyi, önemli olan bu istikrarı lig sonuna kadar korumak." ifadelerini kullandı.