Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. hafta maçında, kendi evinde Kayseri Erciyesspor 1-0 mağlup ederek, 14 hafta sonra üç puanla tanışan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos, maç sonu düzenlenen basın toplantısına kızı Manuela ile katıldı. Carlos, kızı Manuela’nın her zaman kendisine uğur getirdiğini söyledi. Çok zorlu bir maç geçirdiklerini belirten Carlos, "Mücadele çok çekişmeliydi. Maçtan sonraki mutluluğu futbolcuların yüzünde de gördüm. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bizim için önemli olan oyuncularımı motive etmekti. Bu maç oyuncuların güveninin yerine gelmesi için çok önemliydi. Maçta 90 dakika bu motivasyonu çok iyi sağladılar." dedi.

Bir gazetecinin haftaya oynayacakları Fenerbahçe maçı için ne düşünüyorsunuz? sorusunu yanıtlayan Roberto Carlos, "İlk önce bu galibiyetin bir tadını çıkaralım. Daha sonra Fenerbahçe maçına bakacağız. Haftaya Fenerbahçe maçında da en güzel oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Bu tür maçları seviyorum. Futbolcular daha fazla motive oluyorlar. Kazanma istekleri artıyor ve oynamak istiyorlar. Umarım futbolcularım büyük takımlara karşı göstermiş oldukları konsantreyi diğer takımlara da gösterirler." diye konuştu.

Kaybettikleri Sivasspor maçı sonrası bazı profesyonellerin kendisine yönelik sert eleştirilerde bulunulduğunu hatırlatan Roberto Carlos, "Sivas’a karşı ben kaybettim. Gazetelerde çıkan yorumlar, o profesyonel kişilere yakışmayan yorumlardı. Bu beni rahatsız etmiyor ama acıyorum onlara. Ben kaybettiğim zaman da gidip rakip takımın hocasını kutlarım. Türkiye’de yüksek kalitede futbol oynanıyor. Maçı izleyen taraftarlar, maç kaybedilse de kazanılsa da hocalar ve futbolculardan pozitif şeyler duymak isterler. Bugün kazandık ama rakip takımı da kutlarım. Çünkü bizi çok zorladılar." şeklinde konuştu.