Hollandalı ünlü golcü Robin van Persie'nin Fenerbahçe'yi değil Beşiktaş'ı tercih ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın her konuda anlaşmaya vardığı Van Persie'nin Pazartesi İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Bir çok Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarının Robin van Persie'nin Twitter ve Instagram hesaplarını kontrol ederek hangi takımı seçeceği yönünde ipuçları elde etmeye çalıştığı öğrenildi.

Manchester United'dan ayrılacak olan Hollandalı golcü Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye değil Beşiktaş'a transfer olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Robin van Persie ve Ricardo Quaresma(Q7) ile anlaştığı iddia edildi. Hollandalı golcü Robin van Persie ve Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'a transferi hakkında tüm bilgiler haberimizde...

Q7 için 1.5, Robin van Persie için de 5 milyon Avro'yu gözden çıkartan Beşiktaş'ın iki yıldızla da büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Bu transfer iddiaları tam olarak doğrulanmasa da Ricardo Quaresma'nın en geç yarın ya da pazartesi, Robin van Persie'nin ise Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Öte yandan bir çok Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarının da Robin van Persie'nin Twitter ve Instagram hesaplarını kontrol ederek hangi takımı seçeceği yönünde ipuçları elde etmeye çalıştığı öğrenildi.