Fenerbahçe'nin uzun süredir uğraş verdiği Manchester United'ın Hollandalı golcüsü Robin Van Persie transferi ne zaman mutlu sona erecek? Robin Van Persie Fenerbahçe'ye ne zaman imza atacak? İşte Robin Van Persie Fenerbahçe transferi konusunda son dakika gelişmeleri...

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Robin van Persie transferi sonrasında taraftarların imzanın atılmasını bekledikleri öğrenildi. 

Hollandalı golcünün menajeri Cornelis Vos ile saatler süren bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetiminin transferde büyük mesafe katettiği iddia edilirken, küçük pürüzlerin de giderildikten sonra transferin resmileşmesinin beklendiği öğrenildi.

EL SIKIŞILDI

Önce menajer Vols ile işin ekonomik tarafını görüşen Sarı-Lacivertli yöneticiler, 2 günlük zirvenin ardından anlaşma sağladı. Garanti para, bonuslar ve maç başılarda el sıkışan taraftar bunu bir prokole dönüştürdü. Ardından menajer Vols, futbolcusu Robin Van Persie'yi de yöneticilerle görüştürdü ve yıldız oyuncu da "Tamam" dedi... Sözleşme ile ilgili son detaylar konuşulduktan sonra transfer F.Bahçe tarafından KAP'a bildirilecek.