Spor Toto Basketbol Süper Ligi 25. haftasında Royal Halı Gaziantep, Trabzonspor Medicalpark maçı sonrası antrenörler açıklamalarda bulundu.
Royal Halı Gaziantep Antrenörü Stefanos Dedas, Play-off şanslarının devam ettiğini belirterek, “Her maç olduğu gibi bu da zor bir maçtı. Bugün galibiyeti hakkettiğimizi düşünüyorum. Son anlarda şansımız yanımızda değildi. Biz birçok şut kaçırdık, onlar da birçok zor şut soktular. Basketbol böyle bir sayıyla maçta kazandık bu sefer bir sayıyla maçı kaybettik. Bu maç Play-off için çok önemliydi ama hala şansımızı kaybetmedik. Çok çalışıp inşallah Play-off’a gideceğiz” dedi.
Trabzonspor Medikalpark Antrenörü Ahmet Kandemir ise, “Yenilmemiz halinde Play-off iddiamız tamamen kaybolacaktı. Son 5 haftaya girerken bu iddiamızın devam etmesini istiyorduk. Royal Gaziantep çok değişik bir oyun oynuyor rakibe çok ters geliyor. Özellikle 3 sayılık yüzdesi çok yüksek rakibi çok bozuyorlar. Biz oyunun genelinde bunu en aza çekmeye çalıştık ve çektik.oynadığımız oyunla hakimiyeti elimize aldık. Neticede iki tarafta kazanabilirdi biz kritik faullerde kaçırdık. Ama buna rağmen son topa iyi defans yaparak kazandık” şeklinde konuştu.