Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın şuanda en çok ihtiyaç duyduğu şeyin şehrin kendilerine vereceği destek olduğunu söyledi.

Başarılı teknik adam, Bursaspor Dergisi’nde yer alan demecinde, ilk haftaların ardından takımın birlikte oynama alışkanlığı kazanmaya başladığını dile getirdi. Son haftalarda gösterilen ilerlemenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Sağlam, uzun lig maratonunda haftalar ilerledikçe daha iyi olacaklarından kimsenin şüphe duymamasını istedi.

"CAMİAMIZIN TEK SES, TEK YÜREK OLMASI LAZIM"

Takımın her geçen gün daha iyi seviyeye geldiğine dikkat çeken Sağlam, "Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki, camiamızın bizden, takımımızdan beklentisini çok iyi biliyoruz. Ve bu beklenti doğrultusunda çalışmalarımızı büyük bir istekle sürdürüyoruz." diyerek, şu ifadelere yer verdi:

"Her büyük ailenin yaşadığı sıkıntılar zaman zaman bizim de başımıza gelebilir. Bu dönemlerde en çok birbirimizi anlamaya ihtiyaç duyduğumuzu söylemek istiyorum. Birlik ve tek yürek olduğumuzda neler yapabileceğimizi göstermiştik, bunları yeniden yapabileceğimize de inanıyoruz. Camiamızın tek ses, tek yürek olması gücümüzü en üst noktaya çıkartacaktır. Şu anda en çok ihtiyacımız olan şey şehrimizin vereceği destektir."

"KAZANDIĞIMIZ PUAN, ATTIĞIMIZ HER GOL ÇOK DEĞERLİ"

Teknik heyet ve futbolcular olarak daha iyisini yapmak için yoğun çaba sarf ettiğini vurgulayan Sağlam, "Her takımın her takımı yenebileceği bir lig maratonundayız. Mayıs ayında hak ettiğimiz noktada olabilmek için şuan kazandığımız her puan, attığımız her gol çok değerli. Her geçen gün daha iyisini yapabilmek için gayretle, vazgeçmeden çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Bursaspor ailesini selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadeleriyle de açıklamalarını tamamladı.