Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Çek stoper Tomas Sivok, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği ile Bursaspor’la anlaştı.

Daha önce Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’a transfer ettiği Sivok, bu sezon siyah beyazlı takımda 17 lig maçında 1 asistle oynadı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu yeşil beyazlı takımla el sıkıştı. Ertuğrul Sağlam’ın çok istediği belirtilen Sivok’un, önümüzdeki günlerde 1+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

SERDAR AZİZ SIKINTISI

Bu arada, genç oyuncu Ozan Tufan, Volkan Şen ve Josue’yi elinde tutmaya çalışan Bursaspor’da şimdi de Serdar Aziz sıkıntısı ortaya çıktı. Milli oyuncuyu Galatasaray’ın ısrarla istediği öğrenildi. Bursaspor ise başarılı futbolcuyu satmak istemiyor.

Öte yandan Trabzonspor forması giydiği dönemde yaşadığı sıkıntılarla bordo mavili kulüpten ayrılan ve teknik direktör Şenol Güneş ile Bursaspor forması altında yeniden eski günlerine dönen Volkan Şen de paylaşılamıyor.

Yeşil beyazlı ekibin başarılı oyuncusu A Milli Futbol Takımı'nın vazgeçilmezleri arasına girerken transferde en çok istenen oyuncu olarak dikkat çekiyor. Bursaspor yönetimi ise Ertuğrul Sağlam'ın da kalmasını istediği Volken Şen'i elinde tutmak isterken Galatasaray ve Fenerbahçe ise Volkan Şen için birbiri ile yarışıyor.