Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Göztepe, şampiyonluk kupasına Nazilli Şehir Stadı’nda kavuştu. Göztepe'nin şampiyonluğunu kutlamak için Avrupa'dan gelen taraftarlar da maçı Nazilli Şehir Stadı'nda izlediler. Maçı Göztepe 4-3 kazandı.

Ligin son maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan İzmir temsilcisi, maçtan önce 2014-2015 şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkan Vekili Arif Koşar’ın elinden aldı. Kupa sonrası büyük sevinç yaşayan Göztepeli futbolcular, stattaki yaklaşık 3 bin taraftarı ile şampiyonluğu doyasıya kutladı.

ARMANIN PEŞİNDE 6700 KM KAFİLESİ NAZİLLİ’DE

Göztepe’nin Nazilli Belediyesi maçına Avrupa'da yaşayan Göztepe taraftarları da geldi. Amsterdam’dan yola çıkan sarı kırmızılı taraftarlar, takımlarını desteklemek için Nazilli’ye ulaştılar. 29 Nisan’da Amsterdam’dan yola çıkan Göztepeli taraftarlar, Nazilli’ye geldiler. Burada maçı izleyen taraftarlar şampiyonluk sevincini yaşadılar. Şampiyonluğu garantileyen Göztepe, maçı da 4-3 kazandı.