2013-2014 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen erkekler voleybol ve futsal il birinciliğinden sonra Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi yeni başarılara imza attı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün okul sporları çerçevesinde düzenlediği güreş turnuvasında genç erkekler 15-16 yaş B kategorisi Greko-Romen müsabakalarında Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi l il birincisi oldu. 
           
Toki Duran Karabuğaş  Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Metin OTLU “Geçen yılki Greko-Romen il ikinciliğinden sonra yoğun çalışmalar sonucunda başarımızı artırarak bu yıl da Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği güreş turnuvasında il birinciliğini kazandık. Bundan sonraki hedefimiz 27-31 Şubat tarihlerinde  Hatayda düzenlenecek olan iller arası turnuvalardan madalya ile dönmek” dedi.
Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet ÇETİN “ Geçen yılki erkekler voleybol ve futsal il birinciliğinden sonra bu yıl emniyet müdürlünün düzenlediği liseler arası futbol turnuvasında şampiyon olduk.  Bu başarılardan sonra gelen il Greko-Romen il birinciliği diğer spor dallarındaki hevesimizi daha da perçinleştirdi.” diye konuştu.