Spora ve sporcuya verdiği önemi hayata geçirdiği projelerle her fırsatta gündeme taşıyan Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi Dulkadiroğlu Belediyesi, şehrin özel sporcularını Başkan Okay’ın makamında ağırladı.
Mersin’de düzenlenen Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasında dört kategoride madalya kazanan Sevilay Öztürk ve Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Şampiyonasında madalya kazanan Şahin Olgun, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özel Sporcular Federasyonu’nun Antalya Alanya’da düzenlediği Grup müsabakalarında madalya kazanan Şahin Olgun, sevincini Başkan Okay’la paylaşarak Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak için mücadele edeceğini kaydetti.

Kahramanmaraş’ın bu alanda gelecek vaat eden sporcularından olan Sevilay Öztürk’te bu ziyarette yer aldı. Bedensel Engelliler Federasyonu’nun Mersin’de düzenlediği yüzme şampiyonasına katılan Öztürk, 100 metre serbestte, 100 metre sırtta ve 50 metre kelebekte elde ettiği madalyalarla Kahramanmaraş’ın gururu oldu.

Yüzme Sporu İl Temsilcisi Osman Çullu, Antrenör Selçuk Paksoy ve Antrenör Serçin Aksu’nun da katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okay, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

12 Şubat kutlama etkinlikleri çerçevesinde Dulkadiroğlu Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen yüzme şampiyonasında dile getirdiği yüzme havuzu projesini yenileyen Başkan Okay, geleceğin Avrupa ve Dünya şampiyonlarına hitap edecek tesisi Kahramanmaraş’a kazandıracaklarını söyledi.

Son olarak sporcuların elde ettiği başarıların devam etmesini dileyen Başkan Okay, başarıda emeği bulunan antrenör ve görevlilere de ayrıca teşekkür etti.