Kartal Belediyespor U19 Futbol Takımı sporcu ve teknik ekibi, şampiyonluğunu Başkan Altınok Öz ile kutladı.

Kartal Belediyespor U19 Futbol Takımı 19. Grup Şampiyonluğu'nu kazandı. İstanbul elemelerinde Türkiye şampiyonluğuna gitmeye hak kazanan Kartal Belediyespor Futbol takımı tam kadro Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Kartal Belediyespor Futbol Kulüp Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Halil Şener, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Medet Kıskanç, Tuncay Şahan’ın da katıldığı ziyarette futbolcular şampiyonluk kupasıyla birlikte Başkan Altınok Öz ile fotoğraf çektirdi.

Başkan Altınok Öz futbolculara yaptığı konuşmada, "Kartal için mücadele edin. Çok çalışın. Dışarıdan futbolcu istemiyorum. Kartal’ın çocuklarını yetiştirip futbolcu olarak büyük takımlarda görmek istiyorum. Kartal için çalışın. Hem geleceğiniz için hem de Kartal Belediyespor için çalışın. Yeteri kadar çalışırsanız başarılı olursunuz. Pırıl pırıl olan bu gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." dedi.

9. Grup Şampiyonluğu'nu kazanan Kartal Belediyespor U19 Futbol Takımı, 30 Nisan’da Ayvalık’ta 1. kademe maçları oynayacak.