Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A. Ş. (YEPAŞ) Samsunspor’a destek olmak için “Samsunspor Taraftar Paketi Kampanyası” başlattı.

YEPAŞ, Samsunspor’a destek kampanyası başlattı. ‘Samsunspor Taraftar Paketi Kampanyası’ ile yıllık 2.400 kWh yani aylık 82 TL’lik elektrik tüketimi olan serbest tüketici müşterileri Samsunspor’a destek verecek. Proje için bugün Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda imza töreni gerçekleştirildi.

Proje ile birlikte diğer firmaların da harekete geçebileceğinin altını çizen Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, “Yeni stadyumumuzda Samsunsporumuzun geleceğine direkt katkı sağlayacak, ekonomik anlamda çok ciddi katkılara dönüşeceğine inandığımız bir projede YEPAŞ ailesiyle bir araya geldik. Amacımız, Samsunspor’u sürekli gelire kavuşturup, yaşadığı ekonomik sıkıntılardan biran önce uzaklaşmasını sağlamak. Bunu yaparken de kurumsal şirketlerle yaptığımız bu tür anlaşmaları kulübümüze kurumsallık kazandırması da çok önemli. İnşallah yaptığımız bu anlaşma, diğer şirketlere de örnek olur. Yapılan bu planlamaların Samsunspor geleceğine güzel sonuçlar vereceğine inanıyoruz” dedi.

Proje hakkında bilgiler veren YEPAŞ Satış ve Pazarlama Koordinatörü Arif Akşam, “YEPAŞ Taraftar Paketi Kampanyası’ ile birlikte Samsunspor’u destekleyen milyonların heyecanına ortak olmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda kampanyamızdan yararlanan müşterilerimiz aynı zamanda YEPAŞ N-Kolay Hizmet Noktalarından Samsunspor resmi ürünü olan formalardan satın alabilirler. Samsunspor YEPAŞ Taraftar Paketi Kampanyasını seçenler, kampanya süresi olan 24 ay boyunca elektrik faturaları ile Samsunspor’a düzenli ve sürekli bir gelir sağlayabileceklerdir. Bunun yanı sıra Samsun genelinde 10 ilçede bulunan YEPAŞ N-Kolay Hizmet Noktalarımız da satışına başlayacağımız Samsunspor yeni sezon formaları ile de Kulübümüze fayda sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Proje kapsamında ilk etapta Samsunspor’a yılda 250 bin ile 500 bin TL arasında bir gelir sağlamak hedefleniyor.

Projenin özellikleri

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından 2017 senesinde belirlenen son serbest tüketici limiti yıllık 2400 kWh’dir ve aylık ortalama yaklaşık 82 TL’lik faturaya karşılık gelmektedir. Serbest Tüketici niteliğine sahip, tek zamanlı mesken ve ticarethane aboneleri Samsunspor Taraftar Paketi Kampanyasından yararlanabilir. Bu kampanyadan yararlanan Serbest Tüketiciler 24 ay boyunca elektrik faturalarından elde edilecek olan indirimi kampanya süresince Samsunspor’a aktarılacaklar.