Sanatçı Mithat Körler, Eskişehirspor için yeni yaptığı "Yeniden dirilişin, gür sesiyiz biz" isimli CD’nin tanıtımını yaptı.
Bir lokantada basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Mithat Körler, 5 parçanın yer aldığı yeni CD’nin tamamlandığı müjdesini verdi. Basın mensuplarına da birer CD hediye eden Körler, Eskişehirspor’un PTT 1. Lig’den Süper Lig’e çıkması için herkesin destek vermesinin gerektiği söyledi. Karınca kararınca kendisinin de bir CD hazırladığını belirten Körler, "Bugün, bir sevdanın ortak noktasında buluşmak üzere buradayız. Eskişehirspor bir sevdadır, bir alışkanlıktır, bir tutkudur. Bu sevda, bu camia zaman zaman inişler ve çıkışlar göstermiştir. Aslında hiç arzu etmediğimiz 3. liglere bile Eskişehirspor’un düştüğü yılları biliyoruz. Bugün yine Eskişeihrspor tarihinde hiç istemediğimiz bir noktada PTT 1. Ligine düştü. Aslında tarihinde hep büyük başarıların dolu olduğu bu camia, önümüzdeki hafta PTT 1. Lig’de Balıkesir ile ilk maçını yapacak. Eskişehir’de aslında taraftarıyla, şehirle ve fedakar insanlarıyla bize hep düşen Eskişehirspor’u, düştüğü yerden kaldırmak için mücadele etmektir. Hep katkı sağlamışızdır. İşte bugün o katkının, birlik ve beraberliğin günü olduğuna inanıyoruz. Çünkü Eskişehirspor sevdasını gönlümüzde ve kalbimizde hissettiğimiz her gün, her Eskişehirsporlu bir fedakarlıkta bulunuyor. Ya bir kombine alır, ya bir kombinenin ötesinde Eskişehirspor’a maddi ve manevi destek sağlar. Bugün Eskişehirspor’a karınca kararınca ve düştüğü yerden kalkması için yeniden bir dirilişin simgesi olan bir CD hazırladık. Bu CD’yi de, Eskişehirspor’un büyük taraftarına ve camiasına hediye olarak sunuyorum" dedi.
Öte yandan CD içerisinde, "Yeniden Diriliş Marşı", "Eskişehir sen bizim herşeyimizsin", "Kalplerde siyah kırmızı", "İşte taraftar işte şampiyon" ve "Eskişehir Yalçınkaya zaferi" parçaları bulunuyor. Diriliş Marşı’nın çekilecek olan klip ise Cuma günü Porsuk Bulvarında taraftarlarımızla birlikte çekilecek.