Şanlıurfalı 5 bayan futbolcu milli takım kampına çağırıldı. Bu davet Şanlıurfa'nın bayan futbol takımındaki en büyük başarısı olduğu belirtiliyor.

    Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol Takımında forma giyen Bedriye Cam U17, Mine Alat U15, Hatice Merve Cavur U15, Merve Kada U15, Tülay Ateş U15 olmak üzere beş futbolcusu milli takım kampına çağrıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlık kampı gerçekleştirecek olan Kız U15 Milli Takım aday kadrosuna Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol Takımından 4 futbolcu, U17 Milli Takım Aday kadrosuna da bir oyuncu gitti.

    Şanlıurfa Gençlik Spor'da yaptığı başarılı kurtarışlarla takımın başarısında büyük pay sahibi olan Bedriye Cam daha öncede milli takım aday kadrosuna davet edilmişti, bu defa da, U17 Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

    Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol Takımını teknik direktörü Mustafa Abak, "Daha öncede milli takıma sporcu göndermiştik, şimdi Şanlıurfa Gençlik Spor Bayanlar Futbol takımızdan 5 oyuncu milli takıma çağrıldı. Bu çok güzel bir sonuç. Bunun için çok çalıştık, oyuncularımız çok çalıştı, kendilerini kutluyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi