Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat, kampın çok verimli geçtiğini ve bugün itibari ile sona erdiğini belirtti.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, Erzurum’da sürdürdüğü yeni sezon çalışmaları sona erdi. Antrenman sonrası kampın sona ermesi ile ilgili açıklama yapan Mehmet Büyükfırat, kampın çok verimli geçtiğini ve bundan sonraki çalışmaları Şanlıurfa’da yapacaklarını söyledi.
Sezon öncesi hazırlıkların Şanlıurfa’da devam edeceğini belirten Büyükfırat, “Kampın son gününü de tamamladık. Bugün Şanlıurfa’ya dönüyoruz. Kamp çalışmalarımız çok verimli geçti. Erzurum Palandöken dağlarında çok güzel çalışmalar yaptık. Buranın oksijenini aldık. Sezon öncesi aldığımız bu enerjinin sezonda faydalı olacağına inanıyorum. Bugünde son idmanımızı yaptık ve artık Şanlıurfa’ya döneceğiz. Ünal Karaman gözetiminde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarımız çok verimli geçti. Sakatlık vermeden kampı tamamladık. Futbolcularımıza 2 gün izin verdik. Salı günü tam kadro olarak Şanlıurfa’da toplanıp hazırlıklarımıza lig başlayana kadar burada yapacağız” diye konuştu.
Büyükfırat ayrıca, Şanlıurfaspor’dan desteğini esirgemeyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e, Eyyübiye Belediye Başkanı ve Fahri Kulüp Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.